EduMap

Harta inițiativelor relevante din educație

Învățământul nu este un scop în sine, ci o interfață om‑societate

Caută proiecte

Liceu / 2019 - 2020

Proiectul oferă alfabetizare media pentru mase, în special elevilor din medii defavorizate din punct de vedere social și economic. Alfabetizarea media cuprinde într-un concept larg, toate abilitățile tehnice și cognitive necesare pentru accesarea, utilizarea, evaluarea critică de știri, informații și crearea de conținut media, inclusiv media socială.

Public țintă: Elevi, Profesori, Publicul general

Județ: Timiș
Liceu / 1998 - 2020

Școala de Valori, în parteneriat cu Lidl, a inițiat un program menit să stimuleze elevii în a înțelege în mod critic știrile și noutățile de pe internet, într-o lume tot mai digitală. Programul include o componente de formare a diriginiților.

Finanțator privat: Lidl România
Public țintă: Elevi, Profesori

Județ: București
Ciclul gimnazial, Liceu / 2020 - 2020

Aproape jumătate dintre copii și adolescenți (49%) verifică rar, uneori, sau deloc valoarea de adevăr a informațiilor citite pe internet sau văzute la televizor, arată o analiză realizată de Organizația Salvați Copiii, în contextul pandemiei COVID-19.

Public țintă: Elevi, Profesori, Publicul general, Studenți

Județ: București
Universitate, Altele / 2020 - 2021

The Romanian-U.S. Fulbright Commission together with Fulbright Commissions based in Poland, Bulgaria, Czech Republic, Hungary and Slovak Republic invites you to apply for cybersecurity study visits in the U.S. A 3-week visit designed for university representatives, will be organized in the second half of 2021 (possibly June and/or September 2021, the final d

Public țintă: Profesori, Autorități educaționale, altele

Țară: Statele Unite ale Americii
Pagina
din 12