EduMap

Harta inițiativelor relevante din educație

Învățământul nu este un scop în sine, ci o interfață om‑societate

Caută proiecte

Ciclul primar, Ciclul gimnazial, Liceu / 2021 - 2021

Denumită până anul trecut Hai pe Net!, Campania Națională de Educație Digitală (CNED) promovează incluziunea digitală pentru cetățeni, indiferent de vârstă și este parte a inițiativelor europene ALL DIGITAL Week.

Finanțator privat: 2
Public țintă: Elevi, Profesori, Studenți

Județe: Alba, București, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Cluj, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Hunedoara, Harghita, Caraș-Severin, Mehedinți, Mureș, Maramureș, Neamț, Prahova, Satu Mare, Teleorman, Suceava, Vaslui, Vrancea, Galați, Giurgiu, Olt, Gorj
Ciclul primar / 2020 - 2020

Descoperă Dunărea este un proiect online de implicare și responsabilizare socială, creat exclusiv la nivelul rețelelor de socializare de tip facebook.
Proiectul îi încurajează pe copii să meargă în natură cu familia și să-și re-creeze un spațiu de joacă din elemente găsite în mediul natural, lângă apă. Îl fotografiază și intră într-o competiție online.

Finanțatori privați: 2, surse proprii ale ANAR și ABA
Public țintă: Copiii din ciclul primar

Județ: București
Liceu, Universitate, Altele / 2019 - 2020

FHR organizează o serie de evenimente prin care marchează împlinirea a 30 de ani de la căderea comunismului. În acest sens, în iulie 2020, FHR oferă un număr de 150 de burse unSettled pentru tineri români cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, interesați să participe la cele 7 zile ale Festivalului de Idei unSettled de la Memorialul Sighet.

Finanțator public: fonduri ambasade
Finanțator privat: 2
Public țintă: Elevi, Profesori, Studenți, altele

Județ: Maramureș
Liceu, Universitate, Altele / 2019 - 2020

Proiectul marchează, printr-o serie de activități, împlinirea a 30 de ani de la căderea comunismului în România. În acest sens, în iulie 2020, FHR oferă un număr de 150 de burse unSettled pentru tineri români cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, interesați să participe la cele 7 zile ale Festivalului de Idei unSettled de la Memorialul Sighet.

Finanțator public: fonduri ambasade
Finanțator privat: 2
Public țintă: Elevi, Studenți, Cadre didactice din liceu, Cadre didactice universitare, altele

Pagina
din 2