EduMap

Harta inițiativelor relevante din educație

Învățământul nu este un scop în sine, ci o interfață om‑societate

Caută proiecte

Universitate / 2018 - 2020

Proiectul urmărește creșterea performanței didactice și științifice a Universității din București prin consolidarea unei culturi instituționale orientate către integritate și transparență.

Public țintă: Profesori, Autorități educaționale, Studenți

Județ: București
Universitate / 2019 - 2020

Universitatea din București a deschis, în perioada 27-28 noiembrie 2019, seria dezbaterilor „Integritate și Responsabilitate”, în cadrul proiectului "Etică și responsabilitate în educație și cercetare" - CNFIS-FDI-2019-0636.

Public țintă: Profesori, Studenți

Țări: Spania, România, Belgia, Franta
Universitate / 2019 - 2019

Certificarea școlilor cu titlul „Școală Europeană” conferă recunoștere și prestigiu în cadrul comunităților educaționale, iar eforturile pe care le fac pentru menținerea titlului obținut determină un interes tot mai crescut pentru dezvoltarea de noi și noi proiecte.

Public țintă: Profesori

Județe: Suceava, Vaslui, Caraș-Severin, Dâmbovița, Bihor
Liceu / 2018 - 2019

Republica Moldova se confruntă cu un decalaj pronunţat între competenţele în domeniul TIC cerute şi nivelul scăzut de alfabetizare digitală.Ritmul dinamic al schimbărilor, inclusiv pe piaţa muncii (extinderea sectorului TIC; cererea în creştere de ingineri şi analişti de date, de competenţe digitale creează noi așteptări de la sistemele educaționale.

Public țintă: Elevi, Profesori, Autorități educaționale, Publicul general

Țară: Republica Moldova
Pagina
din 10