EduMap

Harta inițiativelor relevante din educație

Învățământul nu este un scop în sine, ci o interfață om‑societate

Caută proiecte

Ciclul primar, Ciclul gimnazial / 2018 - 2021

Mii de elevi și profesori din zona rurală sunt încurajați să-și dezvolte abilitățile digitale prin „Școala din Valiză”. Proiectul constă într-o platformă de elearning accesibilă profesorilor și elevilor de pe orice dispozitiv conectat la internet - www.scoaladinvaliza.ro, dar și în valize tehnologice mobile, de utilizat în școlile lipsite de resurse.

Finanțator privat: 1
Public țintă: Copiii din ciclul primar, Copiii din gimnazial, Cadre didactice din ciclul primar, Cadre didactice din gimnazial, altele

Județe: Vaslui, Ilfov, Vâlcea, Ialomița, Cluj, Brașov
Liceu, Universitate, Altele / 2019 - 2020

FHR organizează o serie de evenimente prin care marchează împlinirea a 30 de ani de la căderea comunismului. În acest sens, în iulie 2020, FHR oferă un număr de 150 de burse unSettled pentru tineri români cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, interesați să participe la cele 7 zile ale Festivalului de Idei unSettled de la Memorialul Sighet.

Finanțator public: fonduri ambasade
Finanțator privat: 2
Public țintă: Elevi, Profesori, Studenți, altele

Județ: Maramureș
Liceu, Universitate, Altele / 2019 - 2020

Proiectul marchează, printr-o serie de activități, împlinirea a 30 de ani de la căderea comunismului în România. În acest sens, în iulie 2020, FHR oferă un număr de 150 de burse unSettled pentru tineri români cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, interesați să participe la cele 7 zile ale Festivalului de Idei unSettled de la Memorialul Sighet.

Finanțator public: fonduri ambasade
Finanțator privat: 2
Public țintă: Elevi, Studenți, Cadre didactice din liceu, Cadre didactice universitare, altele

Ciclul primar, Ciclul gimnazial / 2015 - 2022

Aveți experiență de instruire a copiilor și sunteți convinși că Tehnologia Informației și Comunicațiile (TIC) reprezintă domeniul viitorului? Vă doriți să aduceți în comunitatea locală oportunități de a studia robotică, programare, matematică distractivă sau alte activități pentru dezvoltarea competențelor digitale? Vă invităm să deveniți parteneri Tekwill.

Finanțator privat: companii
Public țintă: Profesori, Autorități educaționale, Cadre didactice din ciclul primar, Cadre didactice din gimnazial

Țară: Republica Moldova
Pagina
din 13