EduFunds / Solicitant finanțare

Gala Visurilor Meseriașe

Liceu / 01.06.2019 - 28.11.2019

Elevilor Meseriași
Inițiativă / idee: Liga Elevilor Meseriași
Un vis împlinit dincolo de așteptări - 22.650 de lei strânși la Gala Visurilor Meseriașe pentru dotarea laboratoarelor de mecanică din județul Buzău.

"Cu ajutorul donatorilor, am pus orașul Buzău pe harta educației în România", a anunțat Liga Elevilor Profesioniști, pe 29 noiembrie 2019. Liga Elevilor Meseriași a organizat prima Gală de fundraising pentru învătământul tehnic și profesional, din România. Cu banii strânși, Liga Elevilor Meseriași va achiziționa kiturile necesare dotării laboratoarelor de mecanică pentru liceele tehnologice și profesionale din județul Buzău.

"Le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat să facem acest lucru: OMV Petrom, colegilor de la Liceul Tehnologic Meserii si Servicii Buzau și Colegiul Agricol "Doctor Constantintin Angelescu", care au gătit si servit cina sub coordonarea lui Chef Cezar Munteanu, artiștilor care ne-au făcut seara mai frumoasă, Bianca Bîsceanu, trupa Revival și Ansamblul Balada, profesorilor, angajatorilor, autorităților locale, Unirii Events Hall, Domeniile Prince Matei, Via Viticola Sarica Niculițel și tuturor celor care ne-au donat produse pentru licitatie" - anunță Liga Elevilor Meseriași.

Gala Visurilor Meseriașe a avut loc la Unirii Events Hall din Buzău și a fost organizată cu sprijinul OMV Petrom.

Cine suntem noi?

Liga Elevilor Meseriași este un proiect inovativ ce își propune să pregătească primul grup de inițiativă care să aducă în dezbatere la nivel local și național problemele elevilor din învățământul profesional și tehnic, proiect ce face parte din programul Romania Meseriașă dezvoltat in cadrul platformei de responsabilitate socială a OMV Petrom, Țara lui Andrei.

Ce ne dorim?

Să producem o schimbare în sistemul de învățământ profesional și tehnic și să arătam că #SePoate!

Ce facem?

Din mai 2018 până în prezent, am luat parte la cursuri de leadership și comunicare, am participat la o Școala de Vară, ne-am întâlnit cu autoritățile locale. Am identificat o serie de probleme la școlile la care învățăm și am venit cu soluții pentru ele. Acum lucrăm pentru a le implementa.

Ce urmează?

Cei mai creativi dintre noi se ocupă de introducerea unor activități extracurriculare în 12 licee din județ, iar cei mai pragmatici de dotarea laboratoarelor de mecanica din cele 13 licee din Buzău.

Rămâneți alături de noi pentru a vedea rezultatele proiectelor pe care le facem, dar și planurile noastre de viitor!

Rezultate așteptate

strângerea de fonduri pentru achiziționarea kiturilor necesare dotării laboratoarelor de mecanică pentru liceele tehnologice și profesionale din județul Buzău.

Alte informații relevante

Pagina FB a Ligii Elevilor Meseriași

https://www.facebook.com/Liga-Elevilor-Meseria%C8%99i-245655466213324

Detalii despre inițiativă: https://www.youtube.com/watch?v=u3_uGM4qUvQ&fbclid=IwAR0Lvjqh1_9XFasUIl1NboRSCTKO5wJTi03SeeY1M-s7r2hj7N1BvvRLnJM

http://www.observatorulbuzoian.ro/gala-visurilor-meseriase-eveniment-de-strangere-de-fonduri-pentru-dotarea-atelierelor-de-mecanica-din-liceele-din-buzau


Buget: Între 4.000 - 6.000 euro
Public țintă: Autorități educaționale, Publicul general

DATE DE CONTACT
Nume: Liga Elevilor Meseriași
Email: liga@dgcademy.com
Poziție în organizație:
Organizație / grup inițiativă: Liga Elevilor Meseriași, municipiul Buzău
Adresa: Buzău Strada Dimitrie Filipescu, BZ,