EduMap

Vrei să fii partener Tekwill? Te așteptăm să extindem împreună activitățile TIC pentru copii

Ciclul primar, Ciclul gimnazial / 2015 - 2022

Vrei să fii partener Tekwill? Te așteptăm să extindem împreună activitățile TIC pentru copii
Aveți experiență de instruire a copiilor și sunteți convinși că Tehnologia Informației și Comunicațiile (TIC) reprezintă domeniul viitorului? Vă doriți să aduceți în comunitatea locală oportunități de a studia robotică, programare, matematică distractivă sau alte activități pentru dezvoltarea competențelor digitale? Vă invităm să deveniți parteneri Tekwill.

Tekwill anunță căutarea unor companii/ONG-uri partenere, cu ajutorul cărora să extindă în regiuni activitățile educaționale în domeniul TIC, de care beneficiază copiii la Tekwill, în capitală. Tekwill caută parteneri responsabili, care au capacitățile și interesul de a oferi instruiri copiilor din Chișinău și din regiunile Republicii Moldova.

Ana Chirița, Director Proiectul ”Tekwill”: ”Educația este una dintre prioritățile noastre și credem că viitorul industriei IT poate fi schimbat prin creșterea accesului copiilor la programe de instruire, menite să le sporească abilitățile digitale. Ne propunem să identificăm 3-5 părți interesate să contribuie la extinderea inițiativelor pentru copii. Modelul de colaborare se va baza pe co-investiție și parteneriat, unde fiecare parte este gata să investească. Alăturați-vă demersului nostru de a oferi acces la activitățile TIC unui număr cât mai mare de participanți!”

Tekwill va investi în dotări, metodologie, marketing, consolidarea capacităților și dezvoltarea conținutului. Iar partenerii ar urma să investească în costuri operaționale, durabilitate și dezvoltarea conținutului. Partenerii pot utiliza programele educaționale dezvoltate în cadrul Proiectului ”Tekwill” sau să implementeze conținut propriu.

Potențialii parteneri ai Tekwill se așteaptă să corespundă următoarelor criterii:

Să dispună de echipă cu experiență în tehnologii informaționale, resurse umane disponibile, experiență anterioară în cel puțin 2 proiecte naționale și în crearea unor conexiuni dintre sectorul corporativ și programele educaționale.

Să aibă experiență în crearea unui ciclu educațional complet pentru diverse categorii de vârstă, în crearea programelor de inginerie, programare, industrie creativă. Să poată oferi programe educaționale în limbile română și rusă, să aibă metodologia testată pentru fiecare curs propus și abilitatea de a furniza un curriculum pentru un an de studiu.

Să prezinte o strategie de motivare pe termen scurt și lung, mecanisme de evaluare a performanței copiilor, mentorilor și entității în ansamblu, dar și o strategie de promovare a poveștilor de succes.

Candidații care corespund criteriilor sunt invitați să prezinte ofertele, conform modelului pe care îl găsiți aici, până la 20 decembrie 2019, ora 17:00, în următoarele moduri:

pe suport de hârtie, la adresa str. Studenților, 9/11, Chișinău, în atenția doamnei Irina Oriol, coordonator adjunct al proiectului și/sau în format electronic, prin e-mail la adresele ioriol@ict.md și achirita@ict.md.

Detalii

https://www.tekwill.md/news/suport-activitati-pentru-copii

https://www.facebook.com/tekwill/


https://www.facebook.com/tekwill/videos/vl.275510909592255/944239089078851/?type=1

Instituție/Parteneri: Universitatea Tehnică din Moldova, cu sprijinul USAID, Guvernul Suediei
Stadiu proiect: proiect în derulare
Buget anual: peste 1 milion euro
Public țintă: Profesori, Autorități educaționale, Cadre didactice din ciclul primar, Cadre didactice din gimnazial
Țară: Republica Moldova