EduFunds

Bani pentru proiecte valoroase

Dacă ai o idee, transform-o în inițiativă! Postează anunțul tău, fără să “vinzi” ideea, ci doar să spui ceea ce vrei să faci, cum răspunde inițiativa ta nevoii de educație, în comunitatea ta.

Caută proiecte

Ciclul primar, Ciclul gimnazial, Liceu / 01.01.2020 - 31.12.2020

Pentru un tânăr în România de astăzi, educația, cunoștințele pe care le dobândește și mediul în care crește sunt cruciale pentru oportunitățile la care are acces mai departe. Calitatea educației pe care acesta o primește până la vârsta de 15 ani este determinantă pentru parcursul său în viață.

Prioritate de finanțare: Formare
Public țintă: Elevi, Profesori, Autorități educaționale

Țară:
Ciclul primar, Ciclul gimnazial / 01.01.2016 - 13.01.2020

Amândoi copiii au note foarte bune (Elisei are doar Bine și Foarte bine la evaluări). Oana este în clasa a V-a, Elisei în clasa a III-a. Când Elisei a împlinit zece ani, europarlamentarul Cristian Ghinea a scris povestea lui și cum i-a cnoscut pe cei doi copii. Mai jos, scrisoarea lui.

Public țintă: Publicul general
Buget: Între 6.000 - 10.000 euro

Țară:
Altele / 01.09.2016 - 31.12.2018

Din donații, Școala Familiei va susține un curs pentru părinții defavorizați. Școala Familiei este un program de educație pentru părinți centrat pe cultivarea relațiilor sănătoase, autentice și profunde între părinți (soț-soție) și copii.

Public țintă: altele
Buget: Între 4.000 - 6.000 euro

Țară:
Ciclul primar, Ciclul gimnazial / 02.09.2019 - 31.12.2019

Bucureștenii sunt invitați să doneze cărți de orice tip – beletristică, manuale, culegeri școlare, cărți de colorat etc. – la cele nouă Puncte de Informare și Asistență și la cele două sedii ale Magazinului SocialXChange din Sectorul 6. Toate cărțile donate vor fi dăruite elevilor Gimnaziului nr. 6 “Alexandru cel Bun”, din Cernăuți, Ucraina.

Prioritate de finanțare: Conținut
Public țintă: Elevi, Profesori, Autorități educaționale, Publicul general
Buget: Sub 1.000 euro

Țară:
Preșcolar, Ciclul primar, Ciclul gimnazial / 24.12.2019 - 31.12.2019

Susține activitățile din programul „Copii singuri acasă”, derulat de Salvați Copiii România pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate și persoanele în grija cărora au rămas.

Prioritate de finanțare: Combatere abandon școlar
Public țintă: Copiii din preșcolar, Copiii din ciclul primar, Copiii din gimnazial

Județ: București
Preșcolar, Ciclul primar /

Trimite cuvântul VOCE la 8844 și donează 2 Euro pentru terapia copiilor cu autism. Hai să-i ajutăm împreună să învețe cât mai multe cuvinte! Am provocat câțiva artiști, în numele copiilor care fac terapie la Autism Voice, să se pună în locul lor. Să-și imagineze cum ar fi dacă ar putea să pronunțe doar primele cuvinte pe care le-au învățat micuții.

Public țintă: Elevi, Profesori, Autorități educaționale, Publicul general

Țară:
Pagina
din 2