EduMap

EDUMAP: Harta inițiativelor din educație. UPDATE: Ne-am lansat

Altele / 2019 - 2020

EDUMAP: Harta inițiativelor din educație. UPDATE: Ne-am lansat
Platforma DGcademy își propune să prezinte, prin EDUMAP, harta proiectelor relevante din educație. Vă invităm să vă înscrieți proiectele de succes.

Vă invităm să vă înscrieți proiectele de succes, pentru a duce vorba mai departe.

Despre platformă

Platforma va avea mai multe componente și va urmări:

- EDUMAP: să prezinte proiecte de succes în educație, atât dn România, cât și din Republica Moldova, implementate fie la nivel regional, local, național, precum și multinațional (lansată 22/07)

- EDUFUNDS: oportunități de finanțare. Finanțatorii pot publica în timp real oportunitățile de finanțare pe care doresc să le promoveze, cu detalii despre prioritățile de finanțare (în curs de lansare)

- PROIECTE DE SUCCES, documentate de redactorii EURACTIV.ro - înscrie-ți proiectul pe dgcademy.com și acesta va fi promovat pe EURACTIV.ro

Secțiunea EDUMAP reprezintă secțiunea de hartă interactivă din cadrul platformei DGcademy.

Proiectul "DGcademy, o punte în mediul educațional din România și Republica Moldova" este finanțat prin The Black Sea Trust for Regional Cooperation, a Project of the German Marshall Fund. EDUMAP își propune să realizeze o hartă interactivă a finanțărilor relevante din educație. Organizațiile care implementează sau au implementat proiecte în domeniul educațional sunt invitate să își înregistreze proiectul în platformă, în secțiunea EDUMAP, pentru o bună vizibilitate. De asemenea, potențialii finanțatori vor putea să înregistreze anunțurile despre oportunități de finanțare în secțiunea specializată, care urmează să fie lansată.

Proiectele prezentate până în acest moment sunt culese de redactorii DGcademy.com fie prin documentare online, fie, în unele cazuri, prin interviuri față în față. Dat fiind volumul mare de informații și versiunea Beta a site-ului, vă rugăm să nu ezitați să ne semnalați eventualele erori.Instituție/Parteneri: Digital Bridge Association
Stadiu proiect: proiect în derulare
Buget anual: 10.000 - 50.000 euro
Public țintă: Publicul general
Județ: București